TTVA eindigt het seizoen in grote onzekerheid

20 april 2019 door Hennie van der Zouw
TTVA eindigt het seizoen in grote onzekerheid

ALBLASSERDAM - Bij TTVA zijn de afgelopen week de laatste wedstrijden verspeeld van de voorjaarscompetitie. TTVA 2, 3, 6 en 8 moesten nog een verplicht nummer afwerken. Geen enkele wedstrijd had nog belang voor stand in de diverse poules. Maar er is iets anders wat de gemoederen bij TTVA op dit moment nog al bezig houd. Het ontbreken van een speelgelegenheid voor het volgende seizoen zorgt nogal voor wat onzekerheid bij de club. Al meer dan twee jaar is bekend dat de gymzaal aan de Weversstraat zal moeten verdwijnen maar TTVA heeft nog steeds geen enkel idee waar het vanaf augustus zou moeten spelen.

Er wordt op dit moment samen met de gemeente Alblasserdam naar een oplossing gezocht,  maar dit moet wel in een stroomversnelling gaan geraken omdat anders het bestaan van TTVA danig op de tocht komt te staan. Als er eind mei geen uitsluitsel is,  kan TTVA de najaarscompetitie op zijn buik schrijven, want het kan dan zijn teams niet opgeven voor deze competitie. Het gevolg kan dan zijn dat spelers ergens anders onderdak gaan zoeken en lopen we dus letterlijk en figuurlijk leeg. Dit zou zonde zijn omdat juist de laatste periode weer een ledenaanwas is gerealiseerd die dan gewoon te niet wordt gedaan. Het is dus een tijd van zorgen voor TTVA.

Alexandria 4 – TTVA 2    2e klasse  4-1
Het waren de laatste lootjes voor het geplaagde TTVA 2. Met Peter Houmes voor de geblesseerde Ron Kappen toog TTVA 2 dus naar Rotterdam. Yannick Geerlings wist door winst op Neleman het enige puntje op het formulier te krijgen. Peter Houmes Ging er twee keer in drie games vanaf, maar dat kan hem niet echt kwalijk worden genomen. Peter heeft afgelopen dinsdag zijn laatste werkdag beleeft en heeft zijn pensioen drie dagen lopen vieren. Grote prestaties waren dus niet mogelijk op de vrijdagavond. TTVA 2 is keurig op de derde plek geëindigd.

TTVA 3 – Boomgaardshoek 2   3e klasse  3-2
Remco Schimmel en Wim Verschoor besloten een goed seizoen met een overwinning op het Hoogvlietse Boomgaardshoek 2. Remco bleef ongeslagen en Wim moest alleen Steel-Troost  feliciteren. Het dubbel van Remco en Wim ging in vier games mee terug naar Hoogvliet.

TTVA 6 – Trefpunt 3    4e klasse  4-1
TTVA 6 speelde een zomeravond potje tegen het Krimpen aan de IJsselse Trefpunt. Men had zich vorige week reeds veilig gespeeld,  dus er was weinig om opgewonden van te raken. Ronald Muskiet bleef ongeslagen en hij wist ook het dubbel met teamgenoot Ab de Groot te winnen. Laatst genoemde was de enige die een tegenstander moest feliciteren. TTVA 6 is uiteindelijk als 3e geëindigd in 4F.

TTVA 8 – NTTC 7    7e klasse  4-1
Ook de laatste wedstrijd van het seizoen zou en moest gewonnen worden (vonden ze zelf) door TTVA 8. Men wilde namelijk een groots kampioen zijn die alle tien wedstrijden zou winnen. Wel het is dus gelukt. Alleen Ruth Sloof moest een tegenstander feliciteren maar daar bleef het dan ook bij. Op naar de 6e klasse dus in het volgende seizoen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.