SNS Avondvierdaagse Alblasserdam zoekt vrijwilligers

20 april 2019 door Hennie van der Zouw
SNS Avondvierdaagse Alblasserdam zoekt vrijwilligers

ALBLASSERDAM - De avondvierdaagse komt er weer aan. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de organisatie van een nieuwe editie van de Alblasserdamse Avondvierdaagse. Het wandelevenement wordt altijd, van maandag t/m donderdag, in week 25 gehouden. Dit jaar is dat van 17 t/m 20 juni.

Om de avondvierdaagse veilig en gestructureerd te laten verlopen, is een grote groep vrijwillgers nodig. Gelukkig kan de organisatie ieder jaar rekenen op een vaste groep vrijwilligers die met veel enthousiasme dit evenement mede mogelijk maken. Maar er blijft altijd een behoefte bestaan om deze groep aan te vullen.

Vrijwilligers begeleiden de vele wandelaars op hun weg door Alblasserdam en omstreken.
Zij zorgen voor het soepel verlopen van dit evenement wat zich kenmerkt als erg gezellig en sportief.

Vrijwilligers hebben tijdens de vierdaagse onderstaande specifieke taken, welke, in goed overleg met de organisatie, worden uitgevoerd.

Verkeersregelaars
Verkeersregelaars regelen op een vast punt het verkeer en zorgen zo voor de veiligheid van onze wandelaars. Vrijwilligers worden formeel aangesteld als bevoegd verkeersregelaar nadat zij een korte online cursus, met goed resultaat, hebben afgesloten.   

Logistieke vrijwilligers
Logistieke vrijwilligers zorgen voor de opbouw van het evenemententerrein en verlenen hand en span diensten op facilitair gebied. Op de route verzorgen ze het uitdelen van goederen en/of consumpties.

Service vrijwilligers
Service vrijwilligers bemannen de tenten op de startlocatie, verrichten controles onderweg, delen routes uit, geven aanwijzingen en onderhouden waar nodig contact met de organisatie.

Voor het aanmelden als nieuwe vrijwilliger kunt u een formulier downloaden via onze website www.avd-alblasserdam.nl en wanneer u het formulier heeft ingevuld kunt u dit mailen naar 
a4d-alblasserdam@hotmail.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.