Evelijn van Driel 12,5 jaar lid van Soli Deo Gloria

25 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Evelijn van Driel 12,5 jaar lid van Soli Deo Gloria

ALBLASSERDAM - Tijdens de algemene ledenvergadering van Chr. muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam werd Evelijn van Driel gehuldigd voor haar 12,5 jarig jubileum bij de vereniging. Evelijn is een zeer enthousiaste en betrokken muzikant.

Evelijn komt uit een zeer muzikale familie en kreeg al op jonge leeftijd de fijne kneepjes van het musiceren bijgebracht. Recent maakte zij de overstap van bugel naar bes-bas. Dit is het grootste blaasinstrument wat het fanfare orkest kent. Samen met haar vader die ook bes-bas speelt vormt zij nu een solide basis in het laagste register van het orkest.

Uit handen van voorzitter David van Kwawegen ontving Evelijn de antiek koperen insigne van de Zuid-Hollandse bond van muziekverenigingen, behorende bij haar 12,5 jarig jubileum bij Soli.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.