Fietsclub weer van start

21 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Fietsclub weer van start

ALBLASSERDAM - Na een winterstop van enkele maanden gaat de fietsclub van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) en de gemeente Alblasserdam binnenkort weer van start. In het voorjaar en de zomer vertrekt de club Iedere donderdagmiddag om 13.00 uur voor een route van circa 20 tot 30 kilometer in de regio, met onderweg ruimte voor een kop koffie of thee.

Bij goed weer gaat de club in april weer het zadel in. Deelnemers betalen € 3,50 per week om de kosten te dekken, zoals een kop koffie, iets erbij of eventuele kosten voor overvaren met de pont. De gehele bijdrage komt ten goede van de club. De fietsclub is een gezellige  groep mensen die het allemaal leuk vinden om met elkaar de omgeving te verkennen.

Momenteel is de fietsclub op zoek naar iemand die de begeleiding op zich kan nemen. Dit houdt in: geld innen, routes uitzetten, de club begeleiden tijdens de route en, indien nodig, contact onderhouden met de SWA.

Neem voor meer informatie contact op met Leroy Benschop, Sociaal Makelaar bij de SWA, via leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.