TTVA 4 gaat voor Promotie

18 maart 2019 door Hennie van der Zouw
TTVA 4 gaat voor Promotie

ALBLASSERDAM - De zesde ronde van de tafeltenniscompetitie leverde voor TTVA wat mindere resultaten op. Alleen de teams 3 en 4 wisten een overwinning te boeken. Voor TTVA 4 betekende dit dat men de race om het kampioenschap in 4P goed volhoud. TTVA 3 zette zichzelf stevig in de middenmoot door een ruime zege op Taveri 3. De kansen voor TTVA 7 op het kampioenschap blijven levend, ook al werd er krap verloren van Nileta 2.

Alexandria 4 – TTVA 2   Verplaatst naar 19 april

Taveri 3 – TTVA 3   3e klasse  5-0

TTVA 3 haalde flink uit tegen het Ridderkerkse Taveri 3. Men staat hierdoor nu redelijk save in de middenmoot van 3i. Peter Houmes en Remco Schimmel bleven beide dus ongeslagen tegen van Hofwegen en van Dam. Van Hofwegen bood tegen Peter Houmes nog de meeste tegenstand maar Peter wist het netjes af te maken in de vijfde game. Het dubbel van Houmes/Schimmel was in drie games veel te sterk voor het Ridderkerkse dubbel. Een keurige maximale score dus voor TTVA 3.

Dordrecht 7 – TTVA 4   4e klasse  1-4
TTVA 4 deed in Dordrecht goede zaken als het gaat om het kampioenschap. Werd er thuis nog met 2-3 verloren van deze tegenstander, nu was men wel scherp. Henk Mes won van zowel  Slotboom als Vasseghi al ging dat tegen de eerstgenoemde niet echt makkelijk. Kees Hummel won van Vasseghi en samen wisten Mes/Hummel ook het dubbel binnen te halen. Men heeft dit seizoen nog geen dubbelpartij verloren en dit is dan dus ook een belangrijk puntje elke wedstrijd. TTVA 4 gaat fier aan kop in 4P met twee punten voorsprong op het Dordtse DFC 1.

Germinal 1 – TTVA 5   4e klasse  5-0

TTVA 5 – Germinal 1   4e klasse  1-4

TTVA 5 had deze week een dubbele ontmoeting met het Rotterdamse Germinal 1. Maandag werd er misschien wat geflatteerd verloren met 5-0. Ton de Boom had tegen Jan v/d Driessche zeker winstkansen en ook in het dubbel lagen er kansen. Tevens ook in de andere partijen veel games die maar met twee punten verschil gewonnen werden door Germinal 1. Dinsdag was dus dezelfde tegenstander te gast in Alblasserdam. Frank Jaquet wist nu te winnen van Franeker. De rest van de partijen gaven echter een groter verschil te zien in het voordeel van Germinal 1, dan een avond eerder. TTVA 5 heeft echt een mirakel nodig om degradatie nog te kunnen ontlopen.

Trefpunt 3 – TTVA 6   4e klasse  3-2
Zowel Ronald Muskiet als Ab de Groot wonnen hun enkelpartij van Peter Steijgerwalt. Ronald had ook tegen Ronald van der Blom winstkansen maar ging krap met 11-9 in de vijfde game ten onder. In het dubbel werden beide heren in drie games weggevaagd door het dubbel uit Krimpen aan de IJssel. TTVA 6 moet op blijven letten want een beweegt zich op een slap koortje. Regelmatig punten pakken is dus een must.

Nileta 2 – TTVA 7   5e klasse  3-2
TTVA 7 toog naar Nieuw-Lekkerland voor de derby tegen Nileta 2. Beide teams hebben nog steeds een kans op het kampioenschap. Nico Barten verloor door een verliespartij tegen Andre v/d Dool zijn 100% score., maar won wel van Joop de Besten. Ook het dubbel van Barten/Verhaar leverde een puntje op. Gerrit Verhaar verloor van zowel Den Besten als van v/d Dool. TTVA 7 staat er ondanks deze kleine nederlaag nog steeds heel goed voor als het gaat om het kampioenschap in 5B.

TTVA 8 – NTTC 7   Verplaatst naar 18 april

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.