Alblasserdam en Regionaal Energieloket gestart met groepsaankoop zonnepanelen

02 november 2017
Alblasserdam en Regionaal Energieloket gestart met groepsaankoop zonnepanelen

ALBLASSERDAM - De gemeente Alblasserdam is in samenwerking met het Regionaal Energieloket gestart met een groepsaankoop van zonnepanelen voor inwoners. Met deze actie willen wij zonnepanelen onder de aandacht brengen en duurzame energieproductie stimuleren. Door samen met de buurt zonnepanelen in te kopen profiteert u van gunstige prijzen voor zonnepanelen met een hoge kwaliteit. Op donderdag 9 november is er een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis.

Wethouder Arjan Kraijo (duurzaamheid): "De regio Drechtsteden wil in 2050 'energieneutraal' zijn. Dat betekent dat we niet meer afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. U krijgt met deze groepsaankoop een uitgelezen kans om bij te dragen aan deze ambitie en uw eigen energie duurzaam op te wekken. De gemeente heeft zelf ook al zonnepanelen op eigen daken liggen, maar we gaan er binnenkort nog meer bij plaatsen, bijvoorbeeld op het gemeentehuis."

Vrijblijvend inschrijven
Tot en met 31 december kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop. U ontvangt vervolgens een uitnodiging om een woningopname in te plannen met de installateur. Vervolgens stuurt de installateur een persoonlijke offerte waarop u kunt besluiten om mee te doen met de actie. Inschrijven kan via http://go.regionaalenergieloket.nl/drechtsteden-zon. Al meer dan 290 mensen in de regio gingen u voor.

Informatiebijeenkomst op donderdag 9 november
Wilt u meer informatie ontvangen, kennismaken met de deelnemende partijen en/of vragen stellen? Dan kunt u op donderdag 9 november terecht in de burgerzaal van het gemeentehuis. De inloop is vanaf 19.15 uur, het programma start om 19.30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.