TTVA speelt inhaal Programma

04 maart 2019 door Hennie van der Zouw
TTVA speelt inhaal Programma

ALBLASSERDAM - Normaliter had de afgelopen week een vakantie week geweest voor alle spelers van TTVA. Maar door het uitvallen van de derde speelronde wegens wel bekende redenen, moest die speelronde dus afgelopen week in zijn geheel worden ingehaald. De teams 2 en 3 hebben het lastig maar alle andere teams staan er op dit moment gewoon goed voor in de diverse poules.

TTVA 2 – Alexandria 4   2e klasse   2-3
TTVA 2 moest voor de derde achtereenvolgende wedstrijd met een invaller aantreden, dit keer dus tegen koploper Alexandria 4 uit Rotterdam. Yannick Geerlings is voor TTVA 2 al een aantal weken best aardig bezig. Ook de koplopers moesten dat dus duidelijk ondervinden. Zowel tegen Neleman als Boomman was Geerlings in vijf games te beste. Invaller Ton de Boom genood zichtbaar van zijn invalbeurt voor de nog steeds geblesseerde Rien de Heer. Hij wist zelfs nog een game van Boomman af te snoepen. Het dubbel van de heren Geerlings/ de Boom ging helaas naar de heren van Alexandria 4. Zo stond er dus aan het eind van de avond een krappe nederlaag op het formulier.

Taveri 3 – TTVA 3   3e klasse  3-2
TTVA 3 moest het in Ridderkerk opnemen tegen concurrent voor de onderste plaatsen Taveri 3. Er had wel wat meer ingezeten dan de krappe nederlaag die nu geleden werd. Zowel Remco Schimmel als Wim Verschoor deden hun plicht tegen de wat zwakkere van Hofwegen.  Beide verloren ze ook van Vollenberg al waren dit wel de partijen waar het resultaat ook zomaar andersom had kunnen zijn. Wim verloor met 15-13 in de vijfde game en ook Schimmel ging er krap in vijf games vanaf tegen deze tegenstander. Maar voorlopig nog geen man overboord want men staat slechts twee puntjes af van de derde plek in de stand en er is dus nog van alles mogelijk.

TTVA 4 – Dordrecht 7   4e klasse  2-3
Het is een rare poule waarin TTVA 4 is beland. Na nu al een tweetal kleine slippertjes staat men ook na deze wedstrijd op maar 1 puntje van de koploper, die dat op zijn beurt al een tweetal keren niet heeft kunnen benutten. Ook deze avond ging het moeizaam voor TTVA 4. Kees Hummel verloor zijn eerste enkelpartij maar won gelukkig wel van Slotboom. De stijf onder de griep zittende Henk Mes kwam simpelweg lucht en energie tekort om potten te kunnen breken. Hij was echter wel van enig nut in het dubbel. Zeker op het eind van de beslissende vijfde game waarin TTVA 4 met een 6-9 achterstand geconfronteerd werd. Vijf miraculeuse rand en netballen later stond er echter een 11-9 en dus winst van deze krankzinnige dubbelpartij op de borden.

TTVA 6 – Dordrecht 11   4e klasse  4-1
TTVA 6 begint eindelijk een beetje kleur op de wangen te krijgen. Ronald Muskiet bleef ongeslagen deze avond in tegenstelling tot Ab de Groot die dat ene puntje van Dordrecht moest afstaan aan Jan van de Boogaart. Het dubbel van de heren werd netjes in vier games in winst omgezet. Met een wedstrijd minder staat men nu op een keurige derde plek in de stand.

TTVA 7 – Nileta 2   5e klasse  3-2
TTVA 7 blijft het verrassend goed doen deze competitie. Door de overwinning op Nileta 2 staat men nu op een fraaie tweede plaats. Nico Barten is hier zeker mede de oorzaak van. Ook deze avond bleef hij namelijk ongeslagen door zowel Hugo Baas als Joop den Besten te winnen. Jeroen Veth voegde hier een winstpartij tegen Baas aan toe.  Het dubbel van Barten/Verhaar  ging met 7-11 in de vijfde game maar nipt ten onder tegen Baas en den Besten van Nileta 2.
NTTC 7 – TTVA 8   7e klasse  1-4

TTVA 7 heeft met een grote knal de orde in 7C even hersteld. Dacht op voorhand de koploper NTTC uit Nieuwerkerk hier aan te kunnen ontlopen, dan had men buiten de toorn van de familie Sloof gerekend. Arie Sloof bleef ook deze avond ongeslagen en Ruth voegde daar ook nog een zege aan toe. Ook het dubbel was een prooi voor de angry family. Door deze duidelijke zege is TTVA 8 nu dus de nieuwe koploper en er zal dus nu op hun gejaagd gaan worden.  Wijze les voor een ieder!  Don’t mess with family Sloof.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.