Mercon Kloos terrein wordt de nieuwe locatie van het Lammetjeswiel Festival

22 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Mercon Kloos terrein wordt de nieuwe locatie van het Lammetjeswiel Festival

ALBLASSERDAM - Het Mercon Kloos terrein wordt de nieuwe locatie van het komende Lammetjeswiel Festival. Industrieel, rauw, groots en aan het water. Een waanzinnige locatie waar met elkaar nog één keer keihard kan worden genoten voordat wordt gestart met de nieuwbouw van Alblas Apart.

Hoofdsponsor Whoonapart stelt de locatie belangeloos beschikbaar.

Het Lammetjeswiel biedt wat een uniek decor als festival locatie, maar daar wordt door de organisatie van het festival nu van afgezien.

De verbouwingswerkzaamheden in het park lopen fors uit waardoor cruciale onderdelen niet op tijd gereed zullen zijn. Daarnaast hebben gesprekken met omwonenden en andere belanghebbenden het inzicht opgeleverd dat het organiseren van een festival in het Lammetjeswiel in de maand Mei niet goed past.

Op 10 & 11 mei 2019: Het Lammetjeswiel Festival maar nu op het Mercon-Kloos terrein.
Geef je lentekriebels de ruimte.

Kijk voor meer informatie op:

www.lammetjeswielfestival.nl
www.legendsofrocktributetour.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.