Makado verrast 20 bezoekers met Valentijnscadeau

15 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Makado verrast 20 bezoekers met Valentijnscadeau

ALBLASSERDAM - Winkelcentrum MAKADO in Alblasserdam vierde op donderdag 14 februari Valentijnsdag. Het winkelende publiek werd verrast met verborgen liefdesboodschappen van de winkeliers en twintig mensen kregen een cadeau aangeboden.

Al een week eerder waarde Valentijn rond op het winkelcentrum.
Evenals vorig jaar stond er vanaf vrijdag 8 februari een passend bedrukte brievenbus met een groot hart bij de hoofdingang van het MAKADO. Naast de brievenbus lagen Valentijnskaarten die het winkelende publiek gratis kon versturen naar zijn of haar Valentijn. MAKADO betaalde de postzegel.

Complimentenmeisjes
Op zaterdag 9 februari kon je ze zomaar tegen komen: de in het rood geklede complimentenmeisjes. Met de grote strikken op hun jurken waren ze duidelijk aanwezig. De dames verrasten zowel het winkelende publiek alsook de winkelmedewerkers met een persoonlijk en handgeschreven compliment op een kaartje.

Liefdesboodschappen
Op Valentijnsdag zelf deelden medewerkers van winkel en dagbesteding Cado & Zo zelfgemaakte cadeautjes uit. Hierin verborgen zaten liefdesboodschappen voor het winkelende publiek namens alle winkeliers. Daarnaast werden nog eens twintig mensen verrast met een door de winkeliers aangeboden cadeau. Het MAKADO wil zijn bezoekers laten zien dat er steeds weer iets te beleven valt en dat het bovenal het winkelende publiek waardeert.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.