Fraaie Tafeltennisrobot voor TTVA

28 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Fraaie Tafeltennisrobot voor TTVA

ALBLASSERDAM - Tafeltennisvereniging TTVA kreeg zaterdagavond 19 januari tijdens de viering van hun vijftig jarige bestaan een leuk presentje. Namens de jubileumcommissie kreeg het een fraaie tafeltennisrobot cadeau. De robot werd ceremonieel in gebruik genomen ten overstaan van voorzitter Ralph Faasen, voorzitter van de jubileumcommissie Peter Houmes en wethouder Arjen Kraijo, die speciaal voor deze gelegenheid was af gereisd naar de gymzaal in de Weversstraat. De wedhouder bracht tevens de felicitaties over van de gemeente Alblasserdam. De tafeltennisrobot was mede mogelijk geworden na een gulle gift van de A. A. de Haan stichting. Deze robot geeft TTVA een geweldige toevoeging op de trainingsmogelijkheden en zal dus regelmatig ingezet gaan worden.

De competitieteams van TTVA zijn deze week weer begonnen met de voorjaarscompetitie. Er wordt met maar liefst acht teams aangetreden in de Afdeling West duo-competitie. Iedereen is benieuwd hoe het onlangs gepromoveerde eerste en tweede team het er af gaan brengen. Team 1 komt nu uit in de eerste klasse en team 2 doet dit in de tweede klasse.

TTVA kan ook nog steeds wel wat nieuwe leden gebruiken. Vanaf 16 jaar en ouder kun je bij ons in de Weversstraat terecht om te kijken of tafeltennis ook misschien wel de favoriete sport van jouw zou kunnen worden. Je kunt een maand gratis spelen, je wordt met koffie ontvangen en je hoeft alleen maar sportschoenen en sportkleding mee te nemen. Voor een tafeltennisbatje zorgen wij in eerste instantie. Wil je meer weten over TTVA, ga dan naar onze website ttva.nl of stuur een mail naar info@ttva.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.