TTVA 2 ruikt de bloemen

12 november 2018 door Hennie van der Zouw
TTVA 2 ruikt de bloemen

ALBLASSERDAM - Door een 5-0 overwinning tegen Gorkum komt TTVA 2 wel heel erg dicht in de buurt van promotie naar de tweede klasse. Met nog twee speelrondes te gaan begint het er al maar beter uit te zien en ruikt men reeds de bloemen. Ook TTVA 7 heeft zich verrassend genoeg  weer gemeld voor een eventueel kampioenschap. Al zal dat nog een hele heksentoer gaan worden.
Alexandria 5 – TTVA 1    Verplaatst naar 28 november

TTVA 2 – Gorkum 2    3e klasse  5-0
Scheurwater en de Hoog van Gorkum kwamen er in het geheel niet aan te pas tegen de trotse koploper TTVA 2. De op vakantie zijnde Yannick Geerlings werd deze wedstrijd eigenlijk niet gemist. Invaller Wim Verschoor kweet zich namelijk uitstekend van zijn taak. Zowel Verschoor als Rien de Heer wonnen hun enkelpartijen heel erg gemakkelijk. Ook het dubbel ging in drie games naar TTVA 2, wat er voor zorgde dat er om 22:00 uur al een overtuigende maximale score op het formulier stond. Men is hierdoor wederom uitgelopen op de concurrentie. Met nog twee wedstrijden voor de boeg gaat het er naar uit zien dat TTVA 2 de bloemen voor het grijpen heeft.

NTTC 2 – TTVA 3    3e klasse  2-3
Je bent zo onoplettend en laat je batje dus ergens liggen en die komt niet meer boven water. Dit gebeurde dus Peter Houmes twee weken geleden. Hij moest op korte termijn dus nieuw materiaal aanschaffen. Het weerhield hem er echter niet van om met dat nieuwe batje in Nieuwerkerk flink uit te pakken tegen NTTC 2. Hij wist zowel van Jasperse als Westing in vijf games te winnen. Tegen laatst genoemde moest hij wel eerst een 2-0 achterstand wegwerken maar deed dat dus netjes. Wim Verschoor wist alleen van Westing te winnen en ook het dubbel van Houmes/Verschoor werd in vier games verloren. TTVA 3 zou in theorie nog het vege lijf kunnen redden, maar in de praktijk gaat dit heel erg lastig worden.

TTVA 4 - Scyedam 7    4e klasse  2-3
Ook tegen Scyedam kwam TTVA 4 eigenlijk maar half uit de verf. Ronald Muskiet won van de sterke de Bruijne maar verloor weer van de zwakke Shi. Henk Mes deed het precies andersom. Hij won gemakkelijk van Shi en ging er tegen de Bruijne nipt in vijf games van af. Ook het dubbel, wat eigenlijk niet om aan te zien was, ging in vijf games naar de Schiedammers. De uitgangspositie voor TTVA 4 is eigenlijk dezelfde als die van TTVA 3. Het gaat heel erg lastig worden om degradatie te ontlopen.
DFC 3 – TTVA 5     Verplaatst naar 13 november

TTVA 6 – Het Centrum 2   5e klasse  1-4
Als rode lantaarn drager krijg je niet altijd wat je verdient. Dat ondervond TTVA 6 de afgelopen week tegen Het Centrum, één van de koplopers in 5J. Men speelde misschien wel de beste wedstrijd van dit seizoen maar het zat dus niet echt mee. Zowel Nico Barten als Gerrit Verhaar hadden tegen zowel Elbers als De Bus toch echt winstkansen die ook evenzoveel keer in een nipt verlies eindigde. Alleen Nico Barten wist van Elbers te winnen.  Waarmee de productie voor TTVA 6 dus ook stokte.

TTVA 7 – DFC 5     7e klasse  5-0
He he! Eindelijk is het dan zo ver. Na al ontelbare kleine 3-2 overwinningen was het dan eindelijk een keer echt raak voor TTVA 7. Arie en Ruth Sloof maakte gehakt van DFC 5. Ze hadden slechts één keer een vierde game nodig en wonnen dus de rest heel erg dik in drie games. Door een onverwachte nederlaag van koploper Serve 71 tegen Dordrecht is men opeens de kop weer op een puntje genaderd. Men zal volgende week in de thuiswedstrijd tegen Dordrecht stevig  moeten gaan uitpakken. Alleen dan zit er nog een kleine kans op het kampioenschap in. Koploper Serve 71 heeft namelijk en wat gemakkelijker programma. Kom op familie Sloof!! Laat je kwasten staan en plak Dordrecht achter het behang komende week.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.