Mantelzorgwaardering 2016

14 oktober 2016
Mantelzorgwaardering 2016

ALBLASSERDAM - Van 7 tot en met 10 november wordt in Alblasserdam weer de week van de mantelzorg georganiseerd. In die week kunnen mantelzorgers zich aanmelden voor diverse activiteiten.

• Maandagavond 7 november wordt een lezing gehouden in de bibliotheek

• Dinsdagmorgen 8 november kunt u aanschuiven bij een feestelijke mantelzorgbijeenkomst in de Alblashof

• Woensdagavond 9 november bent u van harte uitgenodigd voor een theatervoorstelling in Landvast

• Donderdagmiddag 10 november wordt een high tea georganiseerd door Waardeburgh

Mantelzorgwaardering 2016
Alle mantelzorgers in Alblasserdam worden gewaardeerd en daarom biedt de gemeente u dit jaar lokale belevingsbonnen aan ter waarde van honderd euro! Als u langer dan 3 maanden en meer dan 8 uur per week besteed aan het zorgen voor een naaste, komt u in aanmerking voor dit cadeau.
U dient zich wel als mantelzorger te registreren, voor zover u dat nog niet heeft gedaan. Dat kan door een registratieformulier te downloaden (via de website), in te vullen en zo spoedig mogelijk te retourneren. U kunt ook een mailtje sturen naar info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of bellen naar 078-2021220. Dan ontvangt u een papierenversie van het formulier thuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.