Vierde NJJK limiet Dide Provily.

05 november 2018 door Hennie van der Zouw
Vierde NJJK limiet Dide Provily.

ALBLASSERDAM - Zaterdag 3 november veroverde de voor ZPC Wiekslag uitkomende Dide Provily haar vierde ticket voor deelname aan het NJJK in december. In Gorinchem zwom Dide de 400 vrij in 5.23.31 en dat was ruim binnen de limiet van 5.27.64. In het Caribabad werd er door andere zwemmers ook uitstekend gepresteerd. 

Op de 50 vrij doorbrak Wendy ten Wolde de 29 seconden en tikte aan in 0.28.95. Op  dezelfde afstand zwom Sophie Buurman voor het eerst onder de 30 seconden. Zij zwom 0.29.63. De 100 rug leverde voor Isabel Scheepbouwer een mooie 1.10.89 op. Timo Huizer tikte na de 50 vlinder aan in 0.31.41. Wesley Scheepbouwer zwom op deze afstand 0.28.31.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.