Veel records Wiekslag tijdens meerkamp

29 oktober 2018
Veel records Wiekslag tijdens meerkamp

ALBLASSERDAM - Zaterdag werd in Blokweer de eerste wedstrijd van de meerkamp tussen Wiekslag, Rotterdam Swimming,  ZVS en sg HGA gezwommen. Deze eerste ronde bestond uit alleen sprintnummers. Ghalil Lodder en Jordan Neyhoft  zwommen mooie nieuwe tijden op de 25 vrij. Ghalil noteerde 0. 19.65 en Jordan 0.20.30. Op de 50 vrij noteerde Ghalil 0.45.65 en Jordan 0.45.70. Wesley Scheepbouwer noteerde op de 50 vrij een nieuw pr door aan te tikken in 0.25.26. Op de 50 rug bij de jongens minioren noteerden Ivo Bot, Julian Kroon, Samgar Oosterwijk, Floris van der Valk, Owen Houdé, Kees Wassenaar en Thijmen Wesdorp allen een pr. Thijmen zwom de grootste door bijna 7 seconden sneller te zwemmen. 

Ook de 50 school leverde voor deze zwemmers een nieuw pr op.  Bart Tuinenburg zwom op de 50 rug bij de junioren in 0.41.65 een nieuw pr. Ook Rapahaël Booiman en Pim Romeijn noteerden op dit nummer een nieuwe toptijd.  Bart Tuinenburg, Robin den Ouden en Tygo Zweep noteerden hun beste tijd ooit op de 50 school.

Jasmijn Schoonen verbeterde zichzelf met bijna drie seconden op de 25 vrij en zag Robine Kroon deze afstand 2 seconden sneller zwemmen. Loïs Rozendaal zwom op deze afstand een mooie nieuwe tijd. Op  de 50 vrij noteerden Jasmijn, Robine en Loïs samen met Julia Sterk en Evi Kalman een nieuw pr. Wendy ten Wolde en  Emma Wesdorp zwommen op de 50 vrij ook een nieuw pr. Yuni Huizer zwom liefst 4 seconden sneller op de 50 rug en Amber Kroon was bijna 3 seconden sneller. Sophie Buurman, Dide Provily, Leonore Booiman, Eva Bot, Suzanne Brunenberg, Evi Bol, Julia Kruithof, Deborah Oosterwijk en Lieke vd Kuijl noteerden een nieuw pr op de 50 rug. Bij de meisjes jeugd zwom  zowel Isabel Scheepbouwer als Noa vd Kuijl een nieuw pr. Ook op de 50 school zwommen deze meiden sneller dan ooit tevoren.  Sofia de Graaf en Emma Wesdorp schreven een nieuw pr bij op de 50 vlinder. Op de afsluitende 25 vrij regende het records. Opvallend waren de tijden van Melvin Prins, Robbert Donk, en Sophie Buurman.

Deze wedstrijd gaat de boeken in als één met volop persoonlijke records. Zaterdag staat in Gorinchem ronde twee van de junioren, jeugd, senioren op het programma. De maand November staat verder in het teken van de clubmeet voor de minioren en de Regio West kampioenschappen op de korte baan.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.