Ook TTVA 2 ligt goed op koers

29 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Ook TTVA 2 ligt goed op koers

ALBLASSERDAM - Na de goede prestaties van TTVA 1 de afgelopen weken gaat ook TTVA 2 nu vol voor de titel in 3L. Afgelopen maandag werd er afgerekend met Boomgaardshoek 2. TTVA 4 leed thuis een smadelijke nederlaag tegen Vriendenschaar 7. Gelukkig werd dat vrijdagavond wel weer enigszins recht gezet in de uitwedstrijd tegen Scyedam 7.

Boomgaardshoek 2 – TTVA 2  3e klasse  2-3
TTVA 2 kwam tegen het Hoogvlietse Boomgaardshoek met 2-0 achter. Er kwamen reeds visioenen van door de gootsteen gespoelde titel kansen naar boven. Maar Yannick Geerlings en Rien de Heer trapte hierna gelukkig op het gaspedaal en er werd in de volgende drie partijen geen game meer verloren, wat dus resulteerde in een 2-3 winst.  Je kan je dus de vraag stellen wat ze in die eerste twee partijen hebben lopen doen. De verklaring was simpel, men moest heel erg wennen aan het slechte licht in de zaal. Een niet geheel onbelangrijk detail bij tafeltennis. Men behoud hierdoor twee punten voorsprong op concurrent Alexandria.
Komende week volgt in Alblasserdam de clash tussen beide, waar dus veel van af hangt als het gaat om het kampioenschap in 3L.

TTVA 4 – Vriendenschaar 7  4e klasse  0-5
Als je de uitwedstrijd nog wint met  1-4 en je er dus nu met maar liefst 0-5 vanaf gespeeld wordt in de thuiswedstijd, kun je dus wel spreken van een enorme kater. Henk Mes en Ronald Muskiet kregen dus een pak slaag van de mensen uit Gouda. Beide speelde ze een matte wedstrijd waarin zelfs niet één keer een vijfde game werd gehaald. Men zal toch echt snel wat punten bij elkaar moeten gaan spelen want anders kan het wel eens een heel nare competitie einde gaan worden. Men staat nu al reeds op een degradatie plaats en men moet daar dus snel weg zien te komen.

Scyedam 7 – TTVA 4   4e klasse  2-3
TTVA 4 moest dus twee wedstrijden spelen deze week. Na het debacle van dinsdag moest men vrijdagavond in Schiedam aantreden tegen het op de laatste plaats staande Scyedam 7. Ook dat ging niet gemakkelijk. Zowel Ronald Muskiet als Ab de Groot gingen er tegen Simon de Bruijne in vier games van af. Ze wisten beide weer wel van Winson Shi te winnen. Het dubbel was dus de scherprechter deze avond. Ronald en Ab wisten deze partij eigenlijk gemakkelijk in vier games in hun voordeel te beslissen. Eindelijk dus weer eens een overwinning voor TTVA 4. Met de uit beurt tegen koploper Alexandria voor de boeg zal er nog hard gebikkeld moeten worden.

OTTV 3 – TTVA 6   5e klasse  5-0
Het Oudekerkse OTTV 3 was voor de tweede achtereenvolgende week te sterk voor TTVA 6. Was het vorige week nog een nipte 2-3, nu had men eigenlijk niets in te brengen. Gerrit Verhaar en Theo van der Schelling konden nu absoluut geen potten breken. Men staat heel erg stevig op de laatste plaats en men heeft echt een mirakel nodig om daar nog vanaf te komen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.