TTVA 3 overtuigend kampioen van 4.I

01 april 2018
TTVA 3 overtuigend kampioen van 4.I

ALBLASSERDAM - Het was deze week de beurt aan TTVA 3 om de kampioensvlag te hijsen. Men deed dit in de thuiswedstrijd tegen Sliedrecht Sport 5 op overtuigende wijze. TTVA 4 behoud nog steeds haar kansen op de titel door een ruime zege op Merwestad 6. TTVA 6 en 8 hebben deze week hun competitie beëindigd. Andere opvallende feiten waren dat er zeven TTVA teams hun wedstrijd speelde deze week, wat evenzoveel zeges opleverde allen met een eindstand van 4-1. Een hele goede achtste speelronde dus voor TTVA.

TTVA 1 – NN Rotterdam 2  2e klasse  4-1
TTVA 1 blijft goede prestaties leveren. Het lastig te bespelen Nationale Nederlanden werd met 4-1 aan de kant gezet. Het lastige bestond uit het feit dat deze gasten geslepen en gewiekst zijn en ook nog eens met de benodigde rommel rubbers spelen. Ron kappen liet zich hieraan niets gelegen liggen en had zijn beide tegenstanders in no time op hu rug liggen. Ralph Faasen wist met bekeken spel ook een tegenstander te vloeren. De heren wisten ook het dubbel netjes in winst om te zetten. Een tweede plaats zit er nog steeds in.  

Shot 65 3 – TTVA 2   3e klasse  1-4
TTVA 2 speelt eigenlijk nog voor de kat zijn……… Hoger dan plek twee kan het niet meer rijken. Men wist rode lantaarn Shot 65 3 in Zwijndrecht aan de kant te schuiven. Alleen het attractieve dubbel van de heren Geerlings en de Heer (je moet dat echt een keer gezien hebben) werd verloren. Beide wonnen dus hun enkel partijen zonder al te veel moeite.

TTVA 3 – Sliedrecht Sport 5  4e klasse  4-1 KAMPIOEN!!!!
TTVA 3 werd met deze 4-1 winst kampioen van 4I. De heren Verschoor en Houmes zijn deze competitie veel te sterk gebleken voor de concurrentie. Ok Sliedrecht Sport mocht dit afgelopen donderdag ervaren. Alleen Peter Houmes liet een potje aan zijn tegenstander. Maar dan hebben we altijd wel weer Wim Verschoor die het team op het goede pad houdt. Hij won dus wel zijn twee enkelpartijen. Ook het dubbel van de heren werd in winst omgezet. Volgend seizoen dus 3e klasse voor de heren. Het zal een echte uitdaging worden. Peter Houmes, Wim Verschoor en mental couch John Daas van harte gefeliciteerd.

Merwestad 5 – TTVA 4   4e klasse  1-4
TTVA 4 toog naar Dordrecht om aldaar de kans op het kampioenschap levend te houden. Remco Schimmel kwam in zijn eerste partij met de schrik vrij. Hij wist die na een spannend verloop toch nog met 9-11 te winnen. Het zelfde overkwam invaller Henk Mes die Ulrich Wijbers ook met 9-11 in de vijfde game wist te verslaan. Hierna volgde het dubbel dat vrij gemakkelijk door de mannen van Merwestad werd gewonnen. Kleine kanttekening was dat Remco en Henk nog niet eerder samen een dubbel hadden gevormd en daardoor wat onwennig achter de tafel stonden. Beide wisten hun tweede enkelpartij te gemakkelijk te winnen waardoor er dus een ruime overwinning werd geboekt. Nileta 2 staat nu aan kop met daar achter dus TTVA 4 met slechts een schamel puntje verschil.
TTVA 5     vrij

TTVA 6 – Smashing 86  1  5e klasse  4-1
TTVA 6 sloot het seizoen goed af met een ruime overwinning op Smashing 86 uit Klaaswaal. Jeroen Veth bleef netjes ongeslagen en invaller Nico Barten sprokkelde ook nog een puntje. Het dubbel met Nico Barten en Henk Mes werd eveneens in winst omgezet. Met nog een speelronde te gaan waarin TTVA 6 dus vrij is, kan de tweede plaats in de stand niet meer in gevaar komen.

TTVA 7 – Taveba 9   6e klasse  4-1
TTVA rolt na het vorige week reeds behaalde kampioenschap gewoon lekker uit. Nico Barten behield ook in deze wedstrijd tegen Taveba 9 uit Barendrecht zijn 100% score. Theo van der Schelling liet het enige puntje liggen. Beide heren wisten ook het dubbel binnen te hengelen.

NTTC 5 – TTVA 8   7e klasse   1-4
Ook TTVA 8 besloot zijn competitie campagne met een fraaie overwinning in Nieuwerkerk. Wetende dat dit voor Jordie Tanzarella en Ruth en Arie Sloof het eerste seizoen was dat zij in competitieverband speelde mag je best stellen dat ze het gewoon naar behoren hebben gedaan. In deze wedstrijd was het Arie Sloof die ongeslagen bleef. Ruth Sloof voegde hier nog een winstpartij aan toe en beide wisten ook het dubbel mee terug te nemen naar Alblasserdam. Zoals gezegd gewoon een goed resultaat wat hun naar alle waarschijnlijkheid een derde plaats in de stand zal opleveren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.