Burgemeester Paans bij Badmintonclub Alblasserdam BCA

25 april 2016
Burgemeester Paans bij Badmintonclub Alblasserdam BCA

ALBLASSERDAM - Op donderdag 21 april heeft de Badmintonclub Alblasserdam (BCA) haar jaarlijkse Ren Raap Je Rot toernooi gespeeld. Het is de bedoeling dat tijdens dit toernooi de gezelligheid overheerst, daarom mag er niet gesmashed worden.

Burgemeester Paans benutte deze gelegenheid om kennis te maken met het badminton en met BCA. Hij deed dit door zelf ook het sporttenue aan te trekken en gewoon mee te doen. Hoe kun je de sfeer beter aanvoelen dan door het gewoon mee te spelen, aldus de burgemeester. Dat hij van alle markten thuis is liet hij blijken door zijn prestaties. Hij viel niet uit de toon tussen de leden van BCA. De burgemeester voldeed graag aan het verzoek om de prijsuitreiking te gaan doen.

De RRJR wisselbeker ging bij de dames naar Kirsten Deelen en Gerrie Verhoeff. Zij werden gedeeld eerste en mogen beiden een half jaar van de beker genieten. Bij de heren ging de beker naar Frans Kranenburg. De eervolle tweede plaatsen gingen naar Nynke Visser en Dimitri Parel. Een derde plaats was er voor Diny Wasser en Ruco Suijker. Poedelprijzen waren er voor Ineke van der Vliet en Frans Laurijssens.

Voorzitter Klaas Timmerman dankte de organisatie en de leden voor de gezellige en sportieve sfeer tijdens het toernooi. In het bijzonder was er de dank voor burgemeester Paans voor zijn aanwezigheid, zijn deelname aan het toernooi en het uitreiken van de prijzen. Mocht hij in de toekomst nog eens tijd over hebben dan is hij van harte welkom bij BCA.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.