Karatetalenten Wairando draaien Toptoernooi in Zwolle

05 februari 2018
Karatetalenten Wairando draaien Toptoernooi in Zwolle

DRECHTSTEDEN - Zondag 4 februari 2018 was weer een topdag voor de jonge karatetalenten van Karate Instituut Wairando. De Alblasserdamse Mila Pieplenbosch (8 jaar) en de Dordtse Jay Stigter (10 jaar) behaalden beiden een bronzen podiumplaats op de Pepper Cup in Zwolle. Helaas kon Marcel Both (40 jaar) uit Zwijndrecht dit resultaat niet evenaren.

Mila mocht eerst starten. Haar resultaten waren 9 – 1, 6 – 0, 1 – 7, 10 – 0. Door de 1 – 7  moest Mila helaas strijden om de 3e plaats. Jay mocht ten tonele verschijnen om 10:30 uur. Hij won zijn wedstrijden met 6 – 1, 5 – 0 en verloor in de halve finale met 4 – 4 door shenzu (voordeelpunt voor tegenstander). Hij moest ook om de 3e plaats strijden en won deze glansrijk met 9 – 2.

Marcel had tot de eerste drie punten nog volop kansen. De trap tegen het hoofd van Marcel – door de Zaandammer Leroy Velzel – gaf hem de rest van de wedstrijd duizeligheid. De wedstrijd eindigde voor hem met een teleurstelling van 9 – 1.

De coaches Robbin en Wim waren erg tevreden. “Mooi om te werken aan de verbeterpunten” waren hun woorden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.