Adviesraad Sociaal Domein heeft een vacature voor een vrijwilliger

05 september 2018 door Hennie van der Zouw
Adviesraad Sociaal Domein heeft een vacature voor een vrijwilliger

ALBLASSERDAM - De Adviesraad Sociaal Domein zoekt enthousiaste en capabele leden voor de portefeuilles Wmo (1 lid), Jeugdhulp (1 lid) en Participatiewet (2 leden).

Meedenken over sociaal beleid
De Adviesraad is begin 2018 van start gegaan. De gemeente Alblasserdam vindt het namelijk belangrijk dat inwoners en cliënten meedenken over het sociaal beleid. Onafhankelijkheid, integraal denken en samenwerking met lokale en regionale netwerkpartners zijn de kernwaarden van de Adviesraad. De Adviesraad geeft het College van B & W gevraagd en ongevraagd advies.

Lees hier de volledige vacaturetekst, reageren kan tot en met 4 oktober 2018.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.