Wmo-loket gesloten van 6 t/m 24 augustus

01 augustus 2018 door Hennie van der Zouw
Wmo-loket gesloten van 6 t/m 24 augustus

ALBLASSERDAM - Het wmo-loket in Alblasserdam is gesloten van 6 tot en met 24 augustus. Bij spoed kunt u terecht bij de klantenservice van de Sociale Dienst Drechtsteden via telefoonnummer 078-7708910.

Na 24 augustus kunt u weer op de gebruikelijke tijden terecht bij het wmo-loket: op maandag tot en met donderdag van 9 tot 12 uur aan de Zeelt 2 of telefonisch via 078-7706190.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.