Extra water voor plantsoenen en bomen

05 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Extra water voor plantsoenen en bomen

ALBLASSERDAM - Vanaf vrijdag 6 juli 2018 gaat de gemeente extra water geven aan plantsoenen en bomen. Zij hebben het vaak moeilijk door het aanhoudende droge weer. De dit jaar nieuw aangeplante bomen en planten krijgen al extra water.

Voor het bewateren gebruikt de gemeente water uit hoofdwatergangen waar voldoende water en geen kroos in zit.

Ziet u een boom of plantsoen die worstelt met de droogte? Meld dit dan graag via de meldlijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.