Overvallers crashen op A15, na achtervolging langs Alblasserdam en Sliedrecht

29 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Overvallers crashen op A15, na achtervolging langs Alblasserdam en Sliedrecht

ALBLASSERDAM / SLIEDRECHT - De politie heeft halverwege de avond na een lange achtervolging in de regio twee verdachten van een overval in Berkel en Rodenrijs opgepakt. De achtervolging met tientallen politieauto's en een helikopter voerde over meerdere snelwegen in de regio Rotterdam en eindigde in een crash op de A15 bij Schelluinen.

Beide verdachten zijn door ambulancepersoneel nagekeken, een van hen is naar het ziekenhuis gebracht.

De achtervolging begon nadat aan het begin van de avond een vestiging van de Albert Heijn aan de Rozenoord in Berkel en Rodenrijs was overvallen. De eerste meldingen van de achtervolging kwamen rond 20:30 uur binnen.

De wagens passeerden tijdens de achtervolging Sliedrecht en Alblasserdam en gingen in oostelijke richting. Bij Leerdam keerde de vluchtende wagen en ging weer in westelijke richting.

De A15 vanuit Gorinchem richting Rotterdam is afgesloten. De aanrijding heeft ook voor de treinvertraging veroorzaakt; door rommel op het spoor zijn treinen tussen Dordrecht en Gorinchem vertraagd.

Bron RTV Rijnmond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.