Asfalteringswerkzaamheden van 25 t/m 27 juni bijna gereed

26 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Asfalteringswerkzaamheden van 25 t/m 27 juni bijna gereed

ALBLASSERDAM - Op 25 juni startte de Gemeente met onderhoudswerkzaamheden van het asfalt op drie locaties in Alblasserdam. De werkzaamheden vonden vooral in de avond en nacht plaats zodat het verkeer er zo min mogelijk hinder van ondervond. Omwonenden waren per brief geïnformeerd. Ook waren de werkzaamheden afgestemd met de hulpdiensten.

Asfaltwerkzaamheden aan de Blokweerweg in de nacht van 25 op 26 juni
Een gedeelte van de rijbaan op de Blokweerweg was in slechte staat en werd opnieuw geasfalteerd. Het ging om het gedeelte vanaf de oversteek naar de Elthetokerk tot de kruising Van Hogendorpweg. Op 25 juni om 20.00 uur startte de aannemer met het frezen van het wegdek. Dit duurde tot middernacht. Van middernacht tot 06.00 uur was de aannemer bezig met de asfalterings-werkzaamheden. Op 26 juni om 06.00 uur was de rijbaan klaar en weer open voor alle verkeer.

Asfaltwerkzaamheden aan de rotonde van de Edisonweg in de nacht van 26 en 27 juni
Op de rotonde op de Edisonweg komt een nieuwe deklaag. De aannemer start op 26 juni om 02.00 uur met het frezen van het wegdek. Op 26 juni tussen 06.00 uur en 19.00 uur is de rotonde open voor alle verkeer. Op 26 juni vanaf 20.00 uur wordt de rotonde geasfalteerd. Op 27 juni om 06.00 uur is de rotonde weer open voor alle verkeer.

Asfaltwerkzaamheden aan het fietspad van het Molenpad op 26 juni
Een gedeelte van het fietspad op het Molenpad is in slechte staat en wordt opnieuw geasfalteerd. Het gaat om een stuk vanaf de Edisonweg richting Papendrecht. In de nacht van 26 juni start de aannemer met het frezen van het fietspad. Direct daarna asfalteert de aannemer het fietspad. Om 06.00 uur is het fietspad weer toegankelijk.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.