vrijdag 30 juli 2021

Alles over Alblasserdam

Een eerdere avondvierdaagse

Avondvierdaagse in september met 5 en 2,5 km

16 juni 2021 (door Josette Huisman)

ALBLASSERDAM - De avondvierdaagse zal dit jaar in september 2021 plaats vinden. Doordat de huidige COVID-19 besmettingscijfers er nu gunstig uitzien, zijn er door de versoepelingen mogelijkheden voor het bestuur van Stichting Avond 4 Daagse, om de avondvierdaagse aangepast door te laten gaan.

De stichting is dan ook blij om u uit te kunnen nodigen; om van 06-09-2021 t/m 09-09-2021 te komen lopen.

Omdat zij afhankelijk zijn van alle versoepelingen, of misschien juist weer opgelegde restricties, is er nu al gekozen voor een aantal aanpassingen. Zo zal er dit jaar geen 10 km gelopen worden en is de starttijd voor zowel de 2½ km als voor de 5 km van 18:00 tot 19:00 uur.

Zij hopen hiermee de doorstroom van de wandelaars bij controle- en uitdeelposten te verbeteren zodat er niet te veel mensen op één plek komen te staan.

Ook zal de slotavond er iets anders uitzien. Hoe dat gaat worden, is nog even een vraag, omdat ook dat afhankelijk is van de eventuele beperkingen / versoepelingen.

Vrijwilligers gezocht
Om een evenement als de avondvierdaagse te laten slagen, is de stichting op zoek naar vrijwilligers. Lijkt het u leuk om te komen helpen? Geef u dan op door een mailtje te sturen naar a4d-alblasserdam@hotmail.com. Dan nemen zij contact met u op, om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kijk voor meer informatie op de website of facebookpagina

Foto Stichting Avond4Daagse Alblasserdam

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!