zondag 17 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

Concert muziekvereniging Soli Deo Gloria in Landvast

20 september 2021

ALBLASSERDAM -  Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam geeft zaterdagmiddag 25 september een concert in Landvast. Met het concert gaat de vereniging “Een beetje terug naar normaal” want op deze datum vervalt ook van overheidswege de verplichte 1.5 meter regel. Helemaal normaal is het nog niet want van zowel het orkest als het aanwezige publiek wordt verwacht dat zij een geldige coronacheck QR code kunnen tonen als zij Landvast betreden. Hierna hoeft geen 1.5 meter gehouden te worden maar dat mag natuurlijk wel.

De zaalindeling zal ruim van opzet zijn. Het concert begint om 16.30uur met een optreden van opleidingsorkest Solide, direct gevolgd door het fanfare orkest van Soli. Beide orkesten staan deze middag onder leiding van dirigent Jurgen Nab. Op het programma van het fanfare orkest staan de werken: Dynamica (Jan v.d. Roost), Shapes (Harrie Jansen), St Florian Choral (Thomas Doss) en afsluitend speelt het orkest de bekende “March of the Minesweepers”.

Een uurtje mooie fanfare muziek zoals dat vanwege de Corona crisis lang niet te horen was in Alblasserdam. De muzikanten van Soli hebben echter niet stil gezeten en zodra de mogelijkheden daartoe waren direct het repeteren weer opgepakt. Het concert wordt u gratis aangeboden,  vooraf reserveren is wel noodzakelijk via de ticketservice van Landvast. Dit kan via www.landvast.nl, telefonisch of aan de balie van het cultureel centrum. Toegang is alleen mogelijk met een geldige coronacheck QR code. Meer informatie over de coronacheck vindt u op www.coronacheck.nl 

Info: www.sdgalblasserdam.nl
Landvast, Haven 4 Alblasserdam
Aanvang 16.30uur
 

Lees meer over:

Soli Deo Gloria concert
Deel dit bericht met je vrienden!