vrijdag 27 november 2020

Alles over Alblasserdam

#DOEWATLIEFS actie in Alblasserdam

26 oktober 2020

ALBLASSERDAM - Inwoners van Alblasserdam worden uitgenodigd om de komende tijd ‘wat liefs’ te doen voor elkaar, de straat of buurt. Een klein gebaar kan al verlichting geven en een bemoediging zijn in deze turbulente tijd.

Misschien verdient iemand in de buurt het om in het zonnetje gezet te worden. Daarbij kan gedacht worden aan chocolaatjes voor een buurvrouw die haar kat al een week kwijt is of aan bloemen voor het 50-jarig bruidspaar uit de straat. Ook op grotere schaal is het mogelijk om wat te beteken voor de straat of buurt. Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) heeft speciale ‘sterkte’ kaarten beschikbaar waar Alblasserdammers iets op kunnen schrijven voor iemand in hun omgeving. Bijvoorbeeld dat ze even een boodschap willen doen voor iemand, helpen met tuinieren of even op de kinderen passen. Er zijn veel manieren om een helpende hand aan te bieden voor iemand die dit nu nodig heeft.

Binnenkort staan de dorpsmakelaars van de SWA op verschillende plekken in het dorp om deze speciale kaarten uit te delen. Komt er iemand in uw gedachten op of wilt u een actie doen waar budget voor nodig? Neem dan contact op. Binnen één week ontvangt u dan een reactie zodat u uw #DOEWATLIEFS gebaar kunt uitvoeren!  Stuur een email naar info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl met als onderwerp: #DOEWATLIEFS of bel naar 078 – 20 21 22 0 of vul het online formulier in op www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl 

 

Lees meer over:

actie doewatliefs
Deel dit bericht met je vrienden!