maandag 18 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Gemeente Alblasserdam helpt inwoners bij aanschaf van isolatie

25 november 2020

ALBLASSERDAM - De eerste belangrijke stap in verduurzamen is isoleren. Daarom start de gemeente Alblasserdam op 10 december een isolatieactie. Het gaat om spouwmuur- en vloerisolatie. Het inkopen van isolatie voor alle deelnemers tegelijk, zorgt voor een scherpe prijs. Bij de actie werkt de gemeente samen met het Regionaal Energieloket.

Hulp bij duurzaam maken van woning
De gemeente wil inwoners graag een handje helpen bij het duurzamer maken van hun woning. Technisch specialisten van het Regionaal Energieloket hebben verschillende isolatiebedrijven in de regio beoordeeld. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is een bedrijf voor deze actie gekozen.

Online informatiebijeenkomst op donderdag 10 december
Wie interesse heeft of eerst meer informatie wil krijgen, kan op donderdagavond 10 december vrijblijvend een online informatiebijeenkomst bijwonen. Tijdens de bijeenkomst krijgen inwoners meer informatie en kunnen zij hun vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en het isolatiebedrijf.

Op www.regionaalenergieloket.nl staat meer informatie en hoe het aanmelden voor de bijeenkomst in zijn werk gaat. 

Inschrijven voor de isolatie actie
Vanaf 10 december kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de isolatieactie. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een digitale of telefonische woningopname in te plannen met het isolatiebedrijf. Na de woningopname ontvangen bewoners een vrijblijvende persoonlijke offerte. Hierna kunnen zij besluiten of ze meedoen met de actie. 

Lees meer over:

gemeente isolatie
Deel dit bericht met je vrienden!