donderdag 21 januari 2021

Alles over Alblasserdam

HORNBACHhelpt en RTV Rijnmond bezorgen kerstgevoel: Actie ‘Kerstboom voor een ander’ van start

2 december 2020

ALBLASSERDAM - Wie gun jij een lichtpuntje in deze donkere dagen voor kerst? Een hartverwarmende kerstgroet mét kerstboom? Vandaag start Stichting HORNBACHhelpt in samenwerking met RTV Rijnmond de actie ‘Kerstboom voor een ander’. Bedoeld om familieleden, vrienden, collega’s of buurtgenoten die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, te verassen met een feestelijk versierde kerstboom.

December is bij uitstek de tijd van gezelligheid, warmte en samenzijn met geliefden. “Maar helaas zijn de feestdagen niet voor iedereen een feestje”, vertelt Simon Oosterom, Vestigingsmanager van HORNBACH Alblasserdam. “Ieder huisje heeft zijn kruisje: mensen worden ziek, raken werkeloos, verliezen een dierbare of zijn eenzaam als gevolg van de coronapandemie. Wat de reden ook is, iedereen verdient een fijne kerst. Daarom komen wij in actie. In samenwerking met RTV Rijnmond bezorgen we de komende weken het kerstgevoel bij mensen die dit verdienen en wel een lichtpuntje kunnen gebruiken. Dat doen we niet alleen bij mensen thuis, maar bijvoorbeeld ook in verzorgingshuizen.”

Landelijke actie
In de week van 7 december worden meer dan honderd kerstbomen verspreid door het land uitgedeeld. De actie van Stichting HORNBACHhelpt wordt georganiseerd in samenwerking met acht lokale omroepen: RTV Oost, RTV Utrecht, Rijnmond, Omroep West, Omroep Gelderland, L1, NH Nieuws en OOG TV. Verslaggevers staan klaar om de kerstbomen met standaard én fonkelende kerstversiering te overhandigen.

Aanmelden
Wie verdient er volgens jou een hartverwarmende kerstgroet? Laat het weten. Meld hem of haar aan via: https://www.rijnmond.nl/kerstboomactie.

Lees meer over:

hornbach kerstgevoel
Deel dit bericht met je vrienden!