zondag 7 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Koken voor een ander

21 januari 2021

ALBLASSERDAM - Stichting Welzijn Alblasserdam(SWA) is op zoek naar Alblasserdammers die eenmaal per week een maaltijd willen koken voor iemand die dat goed kan gebruiken.

Het is niet voor iedereen even logisch dat er elke dag een gezonde en lekker maaltijd op tafel staat. Sommige mensen zijn niet meer in staat om zelf te koken, denk hierbij bijvoorbeeld aan alleenstaande ouderen, mensen met een hele kleine beurs of mensen die beperkt zijn in hun bewegingen. Juist ook in deze moeilijke tijd is het goed om naar kwetsbare mensen in het dorp om te kijken en dat kan soms eenvoudigweg door eens per week voor  een of twee personen extra te koken en de maaltijd te bezorgen.

Het idee om voor een ander te koken is een bewonersinitiatief en de SWA helpt met de coördinatie door een oproep te doen via kranten en sociale media. Zij zijn op zoek naar mensen die eens per week een extra maaltijd willen koken en naar mensen die iemand kennen die zo’n maaltijd goed kan gebruiken. U kunt voor aanmeldingen en meer informatie terecht bij Jantien Jansen via 078 – 2021220 of j.jansen@stichtingwelzijnalblasserdam.nl

 

Lees meer over:

welzijn koken anderen
Deel dit bericht met je vrienden!