Friday 24 September 2021

Alles over Alblasserdam

Opleidingsorkest Solide (archieffoto)

Soli Deo Gloria heeft ruimte voor nieuwe leerlingen

31 augustus 2021 (door Josette Huisman)

ALBLASSERDAM - Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam heeft weer ruimte voor nieuwe leerlingen. Professionele docenten staan klaar om de leerlingen optimaal te begeleiden in het bespelen van een muziekinstrument. Dit gebeurt in de muzieklessen 1 op 1 met de vakdocent, maar ook in de diverse opstap- en opleidingsorkesten. Al na een paar lessen is er de mogelijkheid om samen met andere leerlingen muziek te maken onder leiding van vakbekwame dirigenten en docenten.

Bij Soli kan les gevolgd worden voor alle instrumenten die in het fanfareorkest voorkomen, denk hierbij aan trompet, bugel, trombone, hoorn, bariton of saxofoon. Ook biedt de vereniging ruime mogelijkheden om slagwerklessen te volgen waarbij een breed scala aan gestemde en ongestemde slagwerkinstrumenten aan bod komt.

De lessen vinden plaats in Landvast en tijdens de lessen, repetities en uitvoeringen worden de branche gerelateerde coronaprotocollen gevolgd. Een instrument wordt in bruikleen gegeven vanuit Soli en er zijn diverse mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging en de docenten. Denk hierbij aan een proefles of een 10 lessenkaart.

Ook volwassenen zijn van harte welkom om les te volgen of mee te komen spelen bij 1 of meerdere orkesten van de vereniging. Kom gerust eens kijken op 1 van de repetitieavonden. Voor meer informatie en/of aanmelden kan contact opgenomen worden met opleidingscoördinator Connie Lindhoud via email of tel. 06-24932762

Lees meer over:

Soli Deo Gloria
Deel dit bericht met je vrienden!