Stevig verlies CKC Kinderdijk

12 oktober 2020

ALBLASSERDAM / SLIEDRECHT - Zaterdag 10 oktober was er weer een wedstrijd van Kinderdijk. Deze keer speelden zowel het 1e als het 2e tegen Merwede uit Sliedrecht. Het 2e won met ruime cijfers: 23-10.

Hierna moest het 1e aantreden. Zodra zij begonnen met inschieten kwam het weer met bakken uit de hemel en stopte het toen de wedstrijd was afgelopen. Ook nu was het een publiekloze wedstrijd en was er de livestream.

Ruben Groenendijk was weer terug en dus begonnen de basis-8 aan hun wedstrijd.
Na 4 minuten lag het eerste punt in de korf. Voor Merwede. Gevolgd door de 2e en de 3e.
Na ruim 10 minuten spelen kreeg Kinderdijk de eerste kans door middel van een strafworp
en deze werd benut door Max Donkervoort. 1-3. 13 minuten voor rust kwam Lotte van de Lustgraaf in een ongelukkige botsing en moest  geblesseerd het veld verlaten. Haar plek werd ingenomen door Kimberley Schuit.

Jenthe Vlieg werd 5 minuten voor de thee gewisseld voor Veerle van der Burgh en zij scoorde een minuut later en bracht de ruststand op 2-8.
In de rust was er gewisseld en kwam Lars Breedveld tussen de lijnen voor Stijn Vlieg.
Kinderdijk ging gelijk voortvarend van start en scoorde 3 keer achter elkaar.
Laura Verveer, Kimberley Schuit en Martijn Kreuk waren de doelpuntenmakers.
Maar Merwede liet het er niet bij zitten en zorgde 10 minuten voor tijd voor de 6-14.
Ondanks 2 wissels (Melissa den Braanker en Bram Rouppé) direct hierna, liep Kinderdijk eigenlijk de hele wedstrijd achter de feiten aan en kwamen ze niet in hun spel.
Eindstand van deze pot: 9-16.

Scores:
Kimberley Schuit, Max Donkervoort en Veerle van der Burgh 2x, Lara Verveer, Martijn Kreuk en Melissa den Braanker 1x.

Eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 17 oktober tegen KCR. Er wordt dit keer gespeeld in Ridderkerk. Aanvang: 16:00 uur.