dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

Taxichauffeur bedreigd met mes, 38-jarige klant uit Alblasserdam aangehouden

4 december 2020

ALBLASSERDAM - Op donderdag 3 december 2020, omstreeks 23.55 uur, kreeg de politie een melding op de Fazantstraat in Alblasserdam. Aldaar was er een taxichauffeur bedreigd met mes door de klant die hij had afgezet.

Deze klant had geen geld en geen telefoon bij zich. Hij had de taxichauffeur beloofd dat hij bij thuiskomst de rekening van de taxirit contant zou betalen. De taxichauffeur liep mee naar de woning van de klant, waarop de klant terug kwam met een groot mes in zijn hand en vervolgens achter de taxichauffeur aan ging. Hierbij heeft de klant meerdere steek bewegingen gemaakt richting de taxichauffeur. De taxichauffeur is gevlucht en heeft vervolgens het alarmnummer 112 gebeld. De klant is terug de woning ingegaan.

Hierna zijn agenten ter plaatse gegaan en hebben het verhaal van de taxichauffeur aangehoord. Hierna is direct een aangifte van bedreiging opgenomen. Vervolgens is er met behulp van de twee hondengeleiders en meerdere politie eenheden, de klant, een 38-jarige man uit Alblasserdam, aangehouden. Hij is voor verder onderzoek overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht.

Lees meer over:

mes taxichauffeur
Deel dit bericht met je vrienden!