Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Oproep van de politie over diefstal op bedrijventerreinen'
20jan 2015

Oproep van de politie over diefstal op bedrijventerreinen

ALBLASSERDAM - Wijkagent Jan-Peter de Vreede en de KVO werkgroep vragen aandacht voor onderstaande.

- Op 8 januari 2015 heeft er bij het bedrijf Data Display Nieuwland Parc 8 een diefstal plaatsgevonden. De buit betrof een aanhangwagen met daarop een bouwsteiger/stelling.

- Op 15 januari 2015 is er bij het bedrijf Holland Duurzaam aan de van Hennaertweg 13 te Alblasserdam eveneens een aanhangwagen met een steiger/stelling weggenomen.

- Op 14 januari 2015 heeft er een inbraak plaatsgevonden bij het bedrijf Jenbacher BV Kelvinring 58. Aldaar zijn diverse laptops weggenomen.

Dit bericht is tevens een getuigenoproep. Waarbij Jan-Peter uiteraard benieuwd is of op de genoemde dagen, data en tijdstippen mensen iets verdachts hebben waargenomen.

Dit kan gemeld worden bij:
Jan-Peter de Vreede Wijkagent Alblasserdam-Oost en bedrijventerreinen Vinkenwaard, Hoogendijk en Nieuwland-Parc. Bezoekadres Goudsbloemstraat 9, 2951 BG Alblasserdam, Postbus 1070, 3300 BB Dordrecht, telefoon 0900-8844.

Het verzoek aan alle ondernemers is uiteraard om alert te zijn op verdachte voertuigen en of personen. Aandacht te hebben voor de waardevolle voorwerpen op de buitenterreinen van de bedrijfspanden. Aandacht te hebben voor de beveiliging van de panden.

Wijkagent Jan-Peter wil samen met de ondernemers nadenken/kijken of het mogelijk is om in kaart te brengen op welke plaatsen er camera’s op de openbare weg gericht staan. Uiteindelijk met als doel om deze bij de opsporing van strafbare feiten snel te kunnen gebruiken. Dit voorstel wordt aangeboden aan de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen bedrijventerreinen om dit verder uit te werken.

Heeft u zelf ideeën om de veiligheid op de bedrijventerreinen te verhogen, dan horen bovenstaanden dat graag. Zij nemen dit dan mee in de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen. U kunt ideeën mailen naar e.smit@alblasserdam.nl  

Zie ook:
Bedrijventerreinen Alblasserdam krijgen voor derde keer veiligheidskeurmerk (di, 7 okt 2014)
Alblasserdamse ondernemers prolongeren Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (do, 11 okt 2012)
Alblasserdam behaalt opnieuw Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (di, 3 jul 2012)
Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen ondertekend (do, 28 okt 2010)


Deel dit bericht met je vrienden!