Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

A-kidz Piraten

A-kidz Piraten

Vandaag is er weer A-KIDZ. Dit keer hoopt het een Piratenfestijn te worden. Het belooft weer een dag te worden vol spellen en andere leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie. De kinderen kunnen zich van 9.30 tot 13.00 uur in de zaal uitleven op een klimtoren, speel-glijbaan, stormbaan en diverse springkussens. Vanaf 12.30 tot 14.00 uur kunnen ze vrij zwemmen (A-diploma is verplicht).

Het thema is "Piraten".
Leeftijd: van 6 tot 12 jaar
Entree: € 4,00 p.p. inclusief 1 consumptie en toegang zwembad.
Betalen kan contant of met pin.

Zwemdiploma A verplicht!
Meer informatie via email, telefoon of op de website

Wanneer?
26 februari 2020 van 09.30 tot 13.00 uur
Organisator
ABC-team - Laurens Barnhoorn
06 - 40 96 32 06
Lv.barnhoorn@alblasserdam.nl
Locatie:
Sporthal de Blokweer, Sportlaan 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.