Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Orgaandonatie: Ja of nee

Orgaandonatie: Ja of nee

Het grote dilemma onder christenen, voor of tegen orgaandonatie?
De Bijbel spreekt niet direct over donorschap. Gods woord wijst ons wél een weg over het verschil tussen dood en hersen/hart-dood. Ook vertelt de Bijbel hoe het zit met het zelfbeschikkingsrecht over ons lichaam.

Wilt u hier breder over geïnformeerd worden? Kom dan langs!
Spreker: Hans Huijzer.

Wanneer?
19 februari 2020 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard
691 68 32
info@jozua-ega.nl
Locatie:
Amperestraat 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.