Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerk- en scholendiensten - Daniël, vertrouw op God

Kerk- en scholendiensten - Daniël, vertrouw op God

Van 3 – 14 februari zijn de scholen De Schalm, Het Kompas en De Twijn aan het werk over het thema: Daniël, vertrouw op God, Hij hoort je wel Tijdens dit thema leren de kinderen Daniël kennen, die wel heel veel meemaakte toen hij uit zijn eigen land werd weggevoerd. Daniël bleef trouw aan God, wat anderen ook van hem en zijn vrienden verwachtten.

De kinderen leren dat wie je ook verlaat en wat er ook gebeurt in je leven, God blijft bij jou.
Dit thema is uitgekozen in samenwerking met de Ontmoetingskerk, de Grote Kerk, de Ichthuskerk, de Havenkerk, de Levensbron, de Elthetokerk, de Jozuagemeente en de Christelijk Gereformeerde Kerk.

In deze weken horen de kinderen de verschillende verhalen over Daniël, verwerken zij dit in verschillende activiteiten  en er zullen liederen worden gezongen rondom dit thema. De groepen 1 t/m 5 ontvangen bezoek van één van de voorgangers in de klas. De groepen 6 t/m 8 brengen een bezoek aan één van de kerken. Vandaag zal er een afsluitende dienst worden gehouden in de diverse kerken. Er zal gesproken worden over Daniël in de leeuwenkuil.

Alle kinderen met hun ouders zijn welkom. Zie de poster voor de starttijd van de diensten.

Adressen:

  • Christelijke Gereformeerde Kerk,  Waalsmondelaan 16
  • Elthetokerk, Blokweerweg 22
  • Grote Kerk, Cortgene 8
  • Havenkerk, Ieplaan 9
  • Ichthuskerk,  Scheldeplein 2
  • Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75
  • Evangelische Gemeente Jozua Alblasserwaard,  Ampèrestraat 4
  • Vrijgemaakte kerk (De Levensbron), Prinses Julianahof 1
Wanneer?
16 februari 2020 van 09.30 tot 00.00 uur
Organisator
Diverse kerken
Locatie:
Divers, zie bovenstaand
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.