Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Haak-aan in de Ontmoetingskerk

Haak-aan in de Ontmoetingskerk

Haak-aan is:

  • Tijd voor ontmoeting,
  • samen bezig zijn,
  • een kopje koffie of thee tussendoor.

Vanmorgen is iedereen welkom om te komen haken (en eventueel breien en andere textiele werkvormen).

Onder het motto ‘Troostdekentje’ wordt gewerkt aan dekentjes voor kleine en grotere kinderen, ook worden er knuffels gemaakt – dit alles om een kleine ondersteuning te geven in een lastige, moeizame tijd. Al die mooie, kleurige werkstukken werken inspirerend.

Kun je, kunt u nog niet zo goed haken, dan is dat geen probleem.  Er zijn altijd hulpvaardige mensen aanwezig die op weg kunnen helpen, en al het moois wat op dit moment gemaakt wordt, werkt inspirerend! Ondertussen is er tijd voor koffie, thee en gezelligheid. Kom meedoen! 

Haak-aan is geen vaste groep. Sommige dames zijn altijd present, andere waaien zo nu en dan eens aan. Wees welkom van 10.00 - 12.00 uur in de Ontmoetingskerk.


‘Het Troostdekentje’ is een groep enthousiaste haaksters die dekentjes en knuffels haakt of breit voor kinderen die het zwaar hebben. Ernstige ziekte, een handicap, een andere belemmering waardoor het kind zijn anders verloopt dan we zouden wensen. Belangeloos worden fleurige, stoere of lieve dekentjes en knuffels gehaakt waarmee we een blijk van meeleven en troost willen geven. Niet alleen aan het kind dat in de knel zit, ook aan eventuele broertjes of zusjes. Kent u, ken jij een kindje bij wie een troostdekentje welkom zou zijn, dan horen wij dat heel graag!

Wanneer?
12 februari 2020 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Belinda Smink
078-6933020
belinda.smink@gmail.com
Locatie:
Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg 75
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.