Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderwerkplaats 'Sinterklaas' (4-10 jaar)

Vandaag opent Hornbach Alblasserdam de deuren van haar Kinderwerkplaats. Het thema van deze editie is Sinterklaas. Jonge doe-het-zelvers mogen er hun eigen sinterklaasstaf maken, met kindervriendelijke materialen en onder professionele begeleiding.

“Iedereen kent ‘m en ziet ‘m meteen voor zich: de staf van Sinterklaas”, vertelt vestigingsmanager Simon Oosterom. “Tijdens onze Kinderwerkplaats kunnen kinderen er nu zelf een maken. Elk kind krijgt een eigen stok en wat knutselmateriaal, waarmee ze volop gaan buigen en schuiven en vouwen. Daarna gaan ze aan de slag met de versiering. Verf, spuitlak, touw en decomarkers: ze mogen zich helemaal uitleven! Elk kind eindigt zo met een eigen unieke sinterklaasstaf. En terwijl de kinderen knutselen, kunnen de ouders op hun gemak een rondje door de bouwmarkt maken.”

De Kinderwerkplaats is geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Je kunt aanschuiven wanneer je wilt, voor alle materialen wordt gezorgd en het is allemaal lekker gratis! Wel goed om even in de gaten te houden: In de Kinderwerkplaats wordt lijm en verf gebruikt. HORNBACH zorgt voor knutselschortjes maar we adviseren ouders altijd om het zekere voor het zekere te nemen en de kinderen sowieso kleren aan te doen die vies mogen worden.

De Kinderwerkplaats is geschikt is voor kinderen tussen 4 - 10 jaar. Er wordt toezicht gehouden door ervaren begeleiders maar deelname blijft op eigen risico. Deelname aan de Kinderwerkplaats is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website

Foto: Hornbach - Kinderwerkplaats

Wanneer?
23 november 2019 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Hornbach
Locatie:
Kelvinring 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.