Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Baby Dri­ve-in met kinderfysiotherapeute Lina van Dongen

Duik in de wereld van boekjes, liedjes en spelletjes
Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.

Kinderfysiotherapeute Lina van Dongen
Op woensdag 20 november komt kinderfysiotherapeute Lina van Dongen langs. Benieuwd naar haar verhaal? Kom dan langs van 09.30 tot 11.00 uur. De Baby Drive-in is in samenwerking met Koffie met Koters (CJG) en de gemeente Alblasserdam. De toegang is gratis. Neem ook nog even een kijkje op de website voor meer Baby Drive-in thema’s: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/baby-drive.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

Praktische informatie
Wat:  Baby Drive-in, kinderfysiotherapeute Lina van Dongen
Wanneer: Woensdag 20 november, 09.30 – 11.00 uur
Waar:  Bibliotheek Alblasserdam
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Wanneer?
20 november 2019 van 09.30 tot 11.00 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.