Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themadienst 'Gisteren was ik jong'

Vandaag is er een speciale dienst in de Ichthuskerk met als thema 'Gisteren was ik jong'.
Dominee Panc Vermaat zal voorgaan.  De dienst is met name op de wat oudere mensen gericht. Er zal veel ruimte zijn voor samenzang. Het Zwijndrechts mannenkoor Excelsior zal mooie, veelal bekende liederen zingen.

Oudere jongeren en jonge ouderen zijn hartelijk welkom!
Aanvang van de dienst is om 17.00 uur.

Speciaal voor ouderen is er voorafgaand aan de dienst vanaf half vier koffie of thee met wat lekkers!
Wilt u hier bij zijn? Dat kan door te bellen naar Gerda de Groot, tel. 06-40506674

Wanneer?
17 november 2019 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ichtuskerk
Locatie:
Scheldeplein 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.