Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

'Dwars door de Bijbel’ van Kees Posthumus

Vandaag is er in de Elthetokerk de voorstelling ‘Dwars door de Bijbel!’ van  Kees Posthumus
Tientallen bekende en onbekende verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament zijn samengebracht in een wervelend reisverhaal. Alle liefdes uit de Bijbel, de verloren zoon heen en terug, profeten met hun ongemakkelijke boodschap, Jona in een liedje. In ruim een uur ben je weer helemaal up-to-date met de Bijbel!

De voorstelling komt uit in het kader van het jaarthema 2019/2020 van de PKN: Een goed verhaal. Verhalen van toen en daar worden  verhalen voor mensen van hier en nu.

Toegang gratis. Opgave van tevoren is niet nodig.

Afbeelding: Willeke Brouwer - 'Dwars door de Bijbel!' cartoon

Wanneer?
3 november 2019 van 15.00 tot 16.00 uur
Organisator
Elthetokerk
Locatie:
Blokweerweg 22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.