Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileum 7x7 Voetbaltoernooi Ichthuskerk

Jubileum 7x7 Voetbaltoernooi Ichthuskerk

5 jaar geleden was het de 1e keer dat het 7x7 voetbaltoernooi werd georganiseerd. Elk jaar zijn er een voorjaars- en een zomereditie. Bij iedere editie is de animo ontzettend groot. Er wordt met elkaar gespeeld voor goede doelen.

Vandaag willen we het jubileum vieren met een spetterende jubileumeditie. De middag is bij VV De Zwerver in Kinderdijk en start om 13:00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd! Maar ook  zoeken wij nog enthousiaste teams die mee willen doen deze middag. Schroom niet, en geef je met je vrienden op. Het wordt weer ouderwets gezellig! Geef je op via: 06 41 27 98 36.

Wanneer?
6 juli 2019 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ichtuskerk
Locatie:
VV De Zwerver, Smitweg 6
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.