Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderwerkplaats (4-10 jaar

Kinderwerkplaats (4-10 jaar

Vandaag opent bouwmarkt Hornbach Alblasserdam de deuren van haar kinderwerkplaats. Tijdens de zomereditie van dit klusevenement kunnen jonge doe-het-zelvers hun eigen raket bouwen én lanceren. Alles onder professionele begeleiding van studenten van de TU Delft.

“Het belooft een spectaculaire editie te worden”, vertelt vestigingsmanager Simon Oosterom. “Niet alleen gaan we raketten bouwen, als klap op de vuurpijl worden ze ook afgeschoten. Spannend natuurlijk, of de lancering slaagt! Maar met de vakkundige uitleg van de TU-studenten moet het lukken. Uiteraard mag de zelfgebouwde raket mee naar huis. Gegarandeerd een zomervakantie lang speelplezier.”

Bouwen en leren
De kinderwerkplaats is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Studenten van de TU Delft zijn aanwezig om de kinderen de kneepjes van het vak te leren. Uit ervaring weten zij dat je ook voor zo’n project bij Hornbach moet zijn. Onlangs bouwden eerstejaars studenten voor hun Small Rocket Project een raket, volledig van Hornbach-materialen. Deelname aan de Kinderwerkplaats is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website

Foto: Hornbach - Kinderwerkplaats

Wanneer?
6 juli 2019 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Hornbach
Locatie:
Kelvinring 60
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.