Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Businessclub De Twijn: De kracht van infographics

Bij communicatie gaat het om het zo begrijpelijk mogelijk overbrengen van informatie. Infographics zijn dé manier om dat te doen. Hoe? Daarvoor komt gastspreker Gerbengerrit op woensdagavond 17 april naar Businessclub De Twijn.

Gerbengerrit neemt je mee in het hoe, wat en waarom van superhandig tools. We bespreken vragen als: wat is een infographic precies en waar komt het eigenlijk vandaan? Waarom gebruiken we infographics en hoe doen we dat het meest effectief? Kan ik het zelf ook maken of kun je het beter overlaten aan de communicatie-profs? Super leuk, interessant en heel nuttig om te horen!

Over Gerbengerrit
Ontwerpstudio gerbengerrit werkt voor opdrachtgevers die opmerkelijk design willen. Vanuit de studio in de buurt van Rotterdam ontstaan onder meer visuele identiteiten, logo’s, communicatieconcepten, websites en apps. Gerbengerrit is van jongs af aan al bezig met creatieve dingen. Hetzij in de muziek, hetzij beeldend. Waar het één een hobby blijft, wordt het ander een opleiding aan de kunstacademie en kostwinning. Maar altijd blijft het beoefenen van verschillende kunstvormen een must. En dat maakt dat zijn werk verrassend is. Steeds weer.

Gastlocatie & stichting Voedselbank Alblasserdam
Vandaag is de Businessclub te gast op locatie Parallelweg van IKC De Twijn. In het "voorprogramma" van de avond vertelt voorzitter Carmen Valk meer over het werk van stichting Voedselbank Alblasserdam. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen deze mensen door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Ook in Alblasserdam. Om dat te realiseren werkt de Voedselbank samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren.

Aanmelden
Natuurlijk wil jij hier ook graag bij zijn. Laat dit dan weten via contact@bcdetwijn.nl. Een introducé is ook van harte welkom. Geef dat graag apart aan. Tot 17 april 2019!

Inloop tussen 19:30 en 19:45 uur.
De avond start om 20:00 uur en rond de klok van 22:30 uur sluiten we af.

Meer informatie over Businessclub De Twijn vindt u op de website

Wanneer?
17 april 2019 van 19.30 tot 22.30 uur
Organisator
Businessclub De Twijn
contact@bcdetwijn.nl
Locatie:
IKC De Twijn, Parallelweg 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.