Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gezinsthemadienst: Together For a Better World

Thema van de dienst is: Together For a Better World. Voorganger is dhr. Yoren IJzerman uit Hardinxveld Giesendam. De schriftlezing zal zijn uit Jesaja 58: 6-11.

Ook zullen een groep jongeren uit de gemeente hun bijdrage leveren. Deze enthousiaste groep jongeren vertrekken in de zomer naar Moldavië voor diaconale activiteiten. Zij hopen in de dienst een beeld te geven van hun activiteiten al daar en met u iets van hun motivatie te delen. De verzorging van deze reis ligt in handen van Livingstone.

Het Ichthuscombo begeleid de samenzang en muziek van de veelal bekende liederen. We hopen u graag te ontmoeten. Er is oppas aanwezig.

Wanneer?
14 april 2019 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ichtuskerk
Locatie:
Scheldeplein 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.