Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koren zingen voor Light For The World

Vanavond vindt in de Ichtuskerk een koor- en samenzangavond plaats. Aan dit concert wordt meegewerkt door:
• Chr. Gemengd koor “Susum Corda” uit Sliedrecht
• Ned. Hervormde Zangvereniging “Met Hart en Stem”, uit Zwijndrecht
• Jongerenkoor “SoUldiers”, uit Rotterdam
• Tjaco van de Weerd, blinde organist uit Kampen, speelt enkele orgelsolo’s en hij begeleidt de samenzang.

Tijdens dit concert wordt gecollecteerd voor stichting Light for the World. Deze christelijke hulporganisatie zet zich in voor mensen met een (visuele) handicap in ontwikkelingslanden. Door hen een eerlijke kans te geven op onderwijs en werk wordt hun leefsituatie stap voor stap verbeterd.

Aanvang: 20:00 uur.
Toegang is gratis.

Wanneer?
5 april 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
de Ichtuskerk, Scheldeplein 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.