Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bewonersavond over de stankoverlast door een tankwagen aan de Edisonweg

Bewonersavond over de stankoverlast door een tankwagen aan de Edisonweg

Bewoners van de Vinkenpolderweg, Oude Torenweg, Waterhoven, Kortland en Polderstraat hebben op 9 februari een brief gekregen van burgemeester Paans over de stankoverlast door een tankwagen aan de Edisonweg.

De burgemeester nodigt bewoners uit voor een bewonersavond op maandag 11 februari om 19.30 uur in Landvast.

Wanneer?
11 februari 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente Alblasserdam
Locatie:
in Landvast, Haven 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.