Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

2e Brainstormavond voor jonge mantelzorgers

2e Brainstormavond voor jonge mantelzorgers

Vandaag organiseert Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) voor de tweede keer een brainstormavond voor jonge mantelzorgers. Van 18.00 tot 20.30 uur kunnen jongeren uit Alblasserdam, die zorgen voor een familie- of gezinslid, meedenken in het uit te zetten programma. De brainstorm vindt plaats in gebouw de Postduif, Randweg 110 te Alblasserdam.

Projectleider Bart van Velzen zou graag zien dat Alblasserdam ‘JMZ-proof’ gaat worden. De SWA vindt het belangrijk om te weten waar jonge mantelzorgers behoefte aan hebben en geeft daarom gevolg aan een eerdere inspraakavond die in juli plaatsvond. De eerste keer kwam een kleine groep jonge mantelzorgers opdagen; nu hoopt de SWA er nog meer te bereiken. Iedere jonge mantelzorger uit Alblasserdam kan terecht bij de Brainstorm JMZ aan Z#2 om aan te geven waar hij of zij behoefte aan heeft.

Met dit nieuwe project wordt meer aandacht en ondersteuning aan deze doelgroep gegeven. Iemand is jonge mantelzorger wanneer hij/zij opgroeit met een hulpbehoevend gezinslid. Dit kan een broer, zus of ouder zijn met een chronische ziekte, beperking of psychische aandoening. Uit onderzoek blijkt dat één op de vier jongeren mantelzorger is.

Voor meer informatie kun je mailen of WhatsAppen naar Bart of Thuy-Van via alblasserdam@vanzelfsprekendjmz.nl of 06 27319179.

Wanneer?
29 augustus 2018 van 18.00 tot 20.30 uur
Organisator
Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA)
06 27319179
alblasserdam@vanzelfsprekendjmz.nl
Locatie:
de Postduif, Randweg 110
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.