Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Week van de opvoeding - Peutergym

Week van de opvoeding - Peutergym

Opvoeden gaat niet altijd vanzelf en kan best lastig zijn. Maak jij je wel eens zorgen over de opvoeding of voel je je soms tekortschieten? Weet dan dat oplossingen vaak in een onverwachte hoek zitten.

Wasko Kinderopvang en Balans Fysiotherapie organiseren in de Week van de Opvoeding verschillende gratis voorlichtingsavonden en activiteiten op het gebied van motoriek en bewegen. Speciaal voor ouders van, en kinderen, in de leeftijd van 0-13 jaar. Zo kun je samen met andere ouders en professionals ‘out of the box’ denken en ‘buiten de lijntjes’ kleuren.

Vandaag PEUTERGYM (kat en muis spel en bobbelbaan)
2,5 -4 jaar van 9.30 tot 10.15 uur

Toegang gratis.
Opgeven kan via startblok@wasko.nl

Wanneer?
6 oktober 2017 van 09.30 tot 10.15 uur
Organisator
Wasko Kinderopvang en Balans Fysiotherapie
startblok@wasko.nl
Locatie:
Sporthal de Blokweer, Sportlaan 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.