Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jip en Janneke verjaardagsfeest

Jip en Janneke verjaardagsfeest

Vier de 65e verjaardag van Jip en Janneke
Jip en Janneke worden 65 jaar oud. Dit vieren wij met een echt verjaardagspartijtje!
De voorleesvrijwilliger leest voor uit Jip en Janneke en er worden oudhollandse kinderspelletjes gespeeld, zoals koekhappen, ezeltje prik en stoelendans. Het gaat een gezellige middag worden en natuurlijk mag je je vader, moeder of opa en oma meenemen. Er wordt gezorgd voor drinken en iets lekkers zoals het hoort op een echt verjaardagspartijtje.

Praktische informatie
Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar
Datum: dinsdag 17 mei
Tijd: 14.30 - 16.30 uur
Locatie: Bibliotheek Alblasserdam
Toegang: gratis | aanmelden via de website

Wanneer?
17 mei 2017 van 14.30 tot 16.30 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.